ПРО СЕБЕ

Мене звати Василь Яницький і я – смола.

Знаєш, смола — вона гнучка і може набути будь-якої форми. Я таким майже став. Тепер мені легко домовлятися та бути на одній хвилі з великою кількістю людей. І якщо людина мені не подобається, я не намагаюся її змінити/поламати. Хоча можу допомогти йому змінитись, коли він про це попросить.

За п’ять років я побудував 4 контакт-центри. Вибудував структуру формату, що продає, який займається не тільки тратою грошей, а й заробляє їх. При тому, що в основі лежить вхідна лінія. Тобто опрацювання скарг клієнтів.

Я побудував 4 величезні «машини» і пішов.

Тому що я не хочу так жити далі.

ПРО ЛЕГКІСТЬ

Все набагато простіше, ніж ми думаємо.

Мені часто кажуть, що я надто легко ставлюся до життя. Але я такий. Труднощі – так. Я їх переживаю емоційно. Але я зрозумів одне. Все те, що в мене є – це результат мого бажання.

ПРО БІЗНЕС

Щоразу я вкладав частину себе. Але завжди наставав момент, коли менеі час замінити на людину з іншим мисленням. Моя справа запустити та передати проєкт далі. Зі всім, що я створив. З людьми, до яких я звик. За кілька днів я навіть не зможу туди зайти. Я мушу просто викинути частину свого життя і це мене вбиває.

Я більше не хочу будувати те, чого не побачу ніколи.

​​Я дуже жалкую про те, що розлучився. Боляче згадувати почуття, коли приймав це рішення. Тепер я розумію, що є такі етапи у житті, які я мав пройти сам. Коли закінчився мій шлюб – я був один. Тепер, та самотність від якої я завжди біг… я її не боюся.

ПРО ЗМІНИ

Цей рік був сильним за змінами. Зараз я розумію, що із моїх майже 32 років я працюю 24 і весь цей час – я працював на когось. Створював продукти для когось. Будував контакт-центри для когось. Я вирішував питання і був кризовим менеджером для інших. Я нічого не робив для себе. У мене були спроби створити свій бізнес, але я залишав усе тим людям, з якими починав.

Щоразу я відривав шматочок своєї душі.

У Люди BDG я почуваюся другом і партнером. Мені подобається продавати. Але якщо змусити мене продавати тільки заради виживання, я дуже швидко згорю. Тому що історія для інших – повториться.

ПРО АНУ ПРИНЦ

Я вдячний Анні Принц за… ой бл*ть!

По-перше – за самотність. За провокацію з нею зустрітися. Мені в ній стало зручно і навіть бажано. Якщо всі свої 32 я від неї втік якнайдалі / встрибував зі стосунків у стосунки, тільки щоб не бути одному… То зараз я навіть шукаю можливості побути один. Я справді цього хочу.

Вдячний за те, що вона відчуває, як мене потрібно тицьнути і коли. За підтримку, яку вона надає, коли це дійсно важливо. Вона ніколи не відвертається. Вдячний за її правильний підхід. Він у неї до кожного різний.

Я вдячний Анні Принц за те, що вона допомогла моїй колишній дружині після розлучення. За те, що вона витягла її і мене. Я не знав, що це для мене так важливо.

Аня створює плацдарм для зростання особистості. Дуже дякую за її роботу. За те, що вона робить із людьми. Через те, як вони змінюються.

Я прийшов змінити невелику деталь.

А зрадив – всього себе.

BDG People: Василь Яницький - 02

ПРО НЛП

НЛП для мене – це спосіб мислення. Ти просто починаєш думати інакше. Наче відкриваються очі на багато речей.

Якщо раніше ти не розумів, чому реакція в однієї людини така, а в іншої – інша, то завдяки НЛП ти починаєш бачити, що відбувається насправді. Ти можеш передбачати реакцію людини на твої дії і можеш цим керувати.

Я більше не використовую батіг і пряник, бо бачу набагато глибше. Коли ти помічаєш справжні причини помилок твоїх підлеглих, тобі більше не потрібно їх піздити. Тепер ти можеш порушувати справді важливі теми. Тепер ти можеш впливати на людей.

Для себе найчастіше я використовую рефреймінг /модель нлп/. Це вишукування позитивного у негативному. Або правильніше сказати знаходження плюсів у тих ситуаціях, що сталися. Головне знайти позитив чи вигоду у тому, що відбувається. Тоді керувати ситуацією буде легко.

ПРО ДОЛЮ

Якщо ти нарцис, який все знецінює, дуже складно знайти щось, чим ти захоплюєшся. Водночас – зміна переконань мене вразила. У тебе з’являється інструмент, яким можна міняти долю людини.

Коли ти мислиш певним чином, ти певним чином говориш. Це притягується та формує твоє життя. Коли ти можеш змінити витоки свого мислення, ти можеш змінити своє життя.

ПРО ЛЮДЕЙ BDG

Навчання практично набагато ефективніше будь-якої теорії. Можна нескінченно читати посібник з водіння автомобіля. Але коли ти поїдеш / коли обганятимеш свій перший тролейбус – ти все одно обісрешся. Натомість отримаєш досвід.

А досвід – це неоціненно.

Тут / Люди BDG / ми не розводимо людей. Ми допомагаємо знайти сенс життя.

Любити себе. Поважати інших. Відкривати те, що раніше було забито всередині. Тому що купа людей живе, блять і не знає, що виявляється злитися – це нормально! І що інші люди від нас цього теж чекають.

Я щиро хочу, щоб якнайбільше людей дізналися про навчання в Люди BDG. Водночас я хочу, щоб ми стали лідером на ринку. Хочу, щоб про нас говорили як про приклад у світі НЛП.

Тут я зможу залишитися як мінімум у пам’яті. А піти з подяками.

Це просто інше ставлення.